8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Ook 33-jarige vrouw overleden na ongeval op A20 bij Nieuwerkerk

Een 33-jarige vrouw uit Hellevoetsluis is in het ziekenhuis overleden aan de gevolgen van de aanrijding op de A20 in de vroege morgen van zaterdag 4 november. Dat heeft de politie zondagmorgen bekend gemaakt. De vrouw werd in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis vervoerd. Het is het tweede dodelijke slachtoffer bij het ongeval op de rijksweg. Een 24-jarige Rotterdammer was al ter plaatse overleden. Het ongeval gebeurde op de rijbaan richting Rotterdam ter hoogte van Van Vliet Trucks tussen Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel.

De exacte toedracht van het dramatische ongeval is onderwerp van politie onderzoek. De politie is dan ook dringend op zoek naar getuigen van het ongeval. Mensen die iets gezien hebben wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Zaterdagmorgen gingen de hulpverleners ervan uit dat één van de auto’s waarschijnlijk op de vluchtstrook is aangereden door een andere personenauto. Een vrachtwagenchauffeur kon de aangereden voertuigen nog net ontwijken. De vluchtstrook is op de plek van het ongeval smaller dan elders in het land omdat het om een oud stukje rijksweg gaat.

Advertentie