8.5 C
New York
zondag 14 april 2024

Geen gewonden na pirouette op A20 bij Nieuwerkerk

Een ongeval op de A20 waarbij zeker twee auto’s betrokken waren is dinsdag 14 november goed afgelopen. Alle inzittenden van de auto’s konden het voertuig ongedeerd verlaten. Het ongeval gebeurde dinsdagavond rond 22.00 uur op de rijbaan richting Gouda. Ter hoogte van het einde van de oprit bij Nieuwerkerk aan den IJssel ging het fout. Een van de betrokken auto’s tolde rond en kwam achteruit tegen de vangrail tot stilstand. Waarschijnlijk is het ongeval ontstaan door een fout bij het invoegen.

Omdat bij de melding direct duidelijk was dat niemand gewond is geraakt is er geen ambulance naar het ongeval gestuurd. De politie heeft geassisteerd bij de afhandeling van het ongeval. Een berger heeft het flink beschadigde voertuig van de rijbaan gehaald.

Ongeval A20 Nieuwerkerk

Advertentie