Botsing op de Schielandweg oorzaak van schade aan de Blaardorpseweg

Op Sinterklaasavond 5 december 2017 zijn op de N219 nabij de gemeentegrens met Capelle enkele personenauto’s met elkaar in botsing gekomen.

De achterste auto in een rijtje van 3 had niet in de gaten dat door de andere auto’s werd afgeremd, waardoor deze achterop de stilstaande auto’s botste. Omdat het vermoeden bestond dat een van de betrokkenen medische zorg nodig had is een ambulance gewaarschuwd.

Het letsel viel mee, waarop besloten werd om de N219 vrij te maken. De aanrijding is verder afgehandeld op de naastgelegen Blaardorpseweg. Een berger heeft een van de auto’s meegenomen, omdat het niet verstandig was met deze auto verder te rijden.

Vanwege de ongebruikelijke taferelen op de Blaardorpseweg werd de bestuurder van een vrachtauto zodanig afgeleid, dat hij een betonnen wegafscheiding over het hoofd zag en deze ondersteboven reed. Ondanks de knal is de bestuurder van deze vrachtauto gewoon doorgereden. De gewaarschuwde berger, die voor het eerste incident was opgetrommeld, heeft het wegmeubilair weer op de juist plaats teruggezet.