8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Rotonde N219 bij A20 en Europalaan afgesloten in avonduren

De rotonde van de N219, afrit Nieuwerkerk en de Europalaan zal tussen 11 en 15 december tussen 21 uur in de avond en 5 uur in de ochtend afgesloten zijn. Er is dan geen verkeer mogelijk over de rotonde . Dat bleek bij navraag bij de Provincie Zuid Holland die per abuis borden had neergezet met afsluiting een paar dagen later. Er is dus, in tegenstelling tot eerder bericht, geen verkeer mogelijk over het viaduct over de A20.  Mochten de werkzaamheden eerder klaar zijn komt de afsluiting op de 15 december te vervallen.

Verkeer op de A20 richting Nieuwerkerk wordt via afrit 16 (Capelle aan den IJssel) over de Capelseweg naar de N219 (Abram van Rijckevorstelweg) gestuurd. Dit is de paarse lijn op de onderstaande kaart. Verkeer richting Zevenhuizen wordt over de A20 naar Moordrecht gestuurd om daar te keren en dan de afrit bij de N219 te nemen, dit is de groene lijn. De lichtblauwe lijn is lokaal verkeer dat vanaf de Europalaan naar de snelweg wil, dit wordt omgeleid over de Hoofdweg en Capelseweg naar aansluiting 16 op de A20.

De provincie gaat de borden met de verkeerde datum alsnog aanpassen.  Verkeer vanaf de N219  uit Nieuwerkerk naar Gouda kan via de bypass wel over de rotonde naar de A20.

UPDATE : de borden zijn op 8 december aangepast

Advertentie