8.5 C
New York
zondag 7 juni 2020

Voetbalweekeinde in Zuidplas : Nieuwerkerk zondag maakt vijfklapper

Na de afgelastingen van vorig weekend werd er dit weekend door alle eerste elftallen van onze gemeente weer gespeeld dit weekend. Op zaterdag van Moerkapelle een punt mee uit Zevenhoven door een 1-1 gelijkspel. Voor de stand mag het niet baten, Moerkapelle is een plek gezakt in 4c en staat nu een na laatste.

In 4e verloor Nieuwerkerk en Moordrecht zaterdag beiden hun wedstrijd met 0-3. Voor Moordrecht was het tegen Overmaas de 4e nederlaag in de afgelopen vijf wedstrijden en staan nu een na laatste. Nieuwerkerk verloor 0-3 tegen koploper VV CKC uit Kralingse Veer. Nieuwerkerk blijft op een vijfde plek staan.

In de eerste klasse B op zondag deed Nieuwerkerk goede zaken, het won met maar liefst 5-0 tegen hekkensluiter Delft en weet daarmee weer een beetje afstand te nemen van de degradatiezone. In 2C wist Groeneweg de volle winst mee te nemen uit Vlaardingen door met 2-3 te winnen van VFC. Hierdoor is Groeneweg weee terug op de tweede plek met 3 punten achterstand op koploper Zwervers CVV.


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg