8.5 C
New York
dinsdag 22 juni 2021

Meer incidenten jaarwisseling in Waddinxveen dan vier dorpen Zuidplas bij elkaar

In Waddinxveen hebben brandweer en politie het tijdens de jaarwisseling drukker gehad dan de vier dorpen van de gemeente Zuidplas bij elkaar. De brandweer van post Waddinxveen moest in totaal negen keer in actie komen rond Oud en Nieuw. Het ging daarbij wel om kleine incidenten zoals container en kleine afvalbranden. In de gemeente Zuidplas ging het om drie meldingen. Bij de vorige jaarwisseling was er zes keer werk voor de brandweer in Waddinxveen.

De politie van het team Waddinxveen-Zuidplas heeft uit het Gouwe dorp 27 incidenten opgetekend. Dit zijn er even veel als tijdens de jaarwisseling van 2016 naar 2017. In Zuidplas bleef de teller steken op 16 incidenten. Dat heeft de veiligheidsregio Midden-Holland op Nieuwjaarsmorgen bekend gemaakt. Vanuit de hele regio hebben de hulpdiensten minder incidenten opgetekend dan het jaar ervoor. Bij de jaarwisseling is geen sprake geweest van grote ordeverstoringen of branden in de regio tussen de Bollenstreek en de Krimpenerwaard.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg