Volvo is weer de sterkste bij ongeval op A20 Moordrecht

ongeval A20 Moordrecht 10 januari

Op de A20 bij Moordrecht zijn woensdag 10 januari vier auto’s betrokken geraakt bij een aanrijding. Het ging om een kop-staart aanrijding op de linker baan. Door het ongeval was de A20 richting Rotterdam een uur lang grotendeels geblokkeerd.

Het ongeval gebeurde woensdagmorgen net iets voor 7 uur. Alle inzittenden konden ongedeerd hun voertuig verlaten. Twee van de vier auto’s liepen wel flinke schade op en zijn door een berger afgevoerd. Uiteindelijk bleek van het viertal een Volvo weer de sterkste te zijn. Deze kon zijn weg vervolgen met slechts een paar krassen op de bumper.

De auto liefhebber mag onder het artikel roepen welk merk op wagen van de berger staat. De redactie van Gouwe IJssel Nieuws kan hem niet één twee drie thuis brengen.

Ongeval A20 Moordrecht

Ongeval A20 10 januari