Aanrijding fietsers-auto Schielandweg (N219) Nieuwerkerk

Op donderdag 11 januari ontstond op de rotonde van de Schielandweg (N219) en de Burgemeester Van Heugtenlaan een aanrijding tussen 2 fietsers en een auto.

Door een voorrangsfout kwamen de partijen rond 16:00 uur met elkaar in botsing. Omdat de melding ernstig leek is een ambulance met spoed naar de locatie van het ongeval gedirigeerd, evenals 2 politie-eenheden en een team van de bikers van de gemeente. Ter plaatse bleken letsel en schade reuze mee te vallen. Door de nieuwsgierigheid van passerende automobilisten bleek het echter wel nodig, dat gedurende de afhandeling van de aanrijding het verkeer door een biker geregeld werd.

Op de N219 richting Capelle ontstond enig oponthoud, omdat passerende automobilisten uitgebreid de tijd namen om het ongeval te bekijken.

Uiteindelijk is niemand bij de aanrijding gewond geraakt en bleek de schade mee te vallen.