Overleden persoon bij politiebureau Waddinxveen

Waddinxveen Overleden man

Een nog onbekende man is vrijdagmorgen aangetroffen op de Oude Dreef in Waddinxveen. De locatie waar de man is aangetroffen ligt tegenover het politiebureau van het team Waddinxveen-Zuidplas. De man is rond 6.00 uur op vrijdag 2 februari gevonden. Hulpdiensten hebben geprobeerd de man te reanimeren. Dit heeft niet meer mogen baten.

De politie heeft sinds het aantreffen van de persoon de omgeving afgesloten. Op de locatie wordt uitgebreid onderzoek gedaan. Rond 10.30 was de weg nog afgesloten en werd gewacht op de forensische opsporingsdienst van de politie. De politie kan in verband met het onderzoek nog niet zeggen wat er gebeurd is.

Lees ook update van dit artikel: Politie betrokken bij dood 39-jarige man in Waddinxveen

Overleden man Waddinxveen