8.5 C
New York
vrijdag 29 maart 2024

Chauffeur uit Litouwen laat spoor van schade achter in Moordrecht

Een vrachtwagenchauffeur uit Litouwen heeft woensdagmorgen 7 februari een flink schadespoor achtergelaten in Moordrecht. De man was met zijn vrachtwagen met 50 ton hout onderweg naar Alblas op het bedrijventerrein Gouwepark toen hij in de dorpskern van Moordrecht terecht kwam. Op de Kuyperstraat liep het helemaal fout toen hij zich klemreed in de smalle straten. In een bocht pakte de chauffeur een aantal paaltjes mee terwijl hij aan de andere kant tegen een geparkeerde auto aankwam.

De geparkeerde auto werd door de aanrijding ontdaan van een spiegel en had schade aan de voorbumper. De vrachtwagencombinatie is uiteindelijk gestrand op de Stevensstraat. Bij zijn actie bleek de trailer zeker twee lekke banden opgelopen te hebben. Gezien zijn zware belading was daarmee verder rijden geen optie meer.

De gewaarschuwde politie agenten nomineren de actie van de chauffeur als domste actie van 2018. Volgens omstanders was de chauffeur bijzonder eigenwijs. Er is een berger gebeld om de combinatie uit de smalle straten te krijgen.

Lees ook update artikel: Litouwse chauffeur na 5 uur en nog meer schade onder politiebegeleiding Moordrecht uit

Chauffeur Litouwen klem

Advertentie