8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Overval pizzeria Dorrestein bij Team West (met video)

Omroep West en de politie gaan op woendag 20 februari in het programma Team West aandacht vragen voor de overval op New York Pizza’s in winkelcentrum Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op woendag 27 december 2017 rond 20:45 uur komt er een man de zaak binnen en bedreigt het personeel met een vuurwapen. Hij wil geld. Als de overvaller het pand met buit verlaat staat buiten een tweede persoon op een scooter te wachten. De overvaller springt achterop en het tweetal rijdt weg in de richting van de Europalaan. De overval is vastgelegd op bewakingsbeelden.

Team west zal in de uitzending u oproepen of u iets gezien heeft. De uitzendingen starten vanaf 17:00 uur ieder uur en wordt elk hele uur herhaald en ook op woensdag tot 17:00 uur kunt u het zien. Mocht u iets rond dat tijdstip hebben gezien of mensen zich verdacht ophielden kunt u altijd melden via Meld Misdaad Anoniem 0800-0700 of de Whats app tiplijn van de politie via 06 1721 4856. De beelden het programma komen later ook online op https://www.omroepwest.nl/teamwest

Advertentie