8.5 C
New York
donderdag 28 maart 2024

CKV Nieuwerkerk D1 beste korfballers jeugd van Zuid Holland

In een prachtige ambiance is Nieuwerkerk/BOS Roses D1 de winnaar geworden van de Zuid Holland Korfbalcup editie 2018. Met ruim 170 blauwe supporters op de tribune in Waddinxveen begon de ploeg fantastisch aan de finale. Ook tegenstander Vriendenschaar D1 uit Hardinxveld liet zich qua goals en supportersaantallen niet onbetuigd. Het leverde een mooi schouwspel op waar Nieuwerkerk na tien minuten al op een 7-3 voorsprong stond.

Het laatste kwartier van de eerste helft was minder en Vriendenschaar kon voor rust terugkomen tot 8-6. Na rust vier goals op rij van Nieuwerkerk en deeerste goal van Vriendenschaar pas na 13 minuten. Op 13-10 leek het weer even spannend te worden, maar Nieuwerkerk liep weer uit naar 16-11 om uiteindelijk met 17-13 te winnen (elf damesgoals!). Een prachtige finale en heel goed gedaan door de spelers van beide teams. Groot feest bij de jeugd en fans van Nieuwerkerk tijdens de uitreiking van de cup! Zie ook onderstaande tweets van Omroep West Sport met filmpjes :