8.5 C
New York
zondag 14 april 2024

Zuidplas voetbalweekeinde : Groeneweg morst punten, Nieuwerkerk tik op neus

Dit voetbalweekeinde was voor de ploegen uit Zuidplas geen echt succes te noemen. Er zijn geen winstpartijen en soms een harde tik op de neus. Toch was het positieve nieuws te melden in zaterdag vierde klasse E waar Moordrecht een hele kleine nederlaag had tegen de medekoploper vv CKC uit het Rotterdamse Kralingseveer, de 0-2 nederlaag laat zien dat er gebouwd wordt aan een nieuwe ploeg. In diezelfde poule had Nieuwerkerk een vrij weekend, net als Moerkapelle in 4C.

Op zondag kreeg Nieuwerkerk een lelijke tik op de neus bij het Rotterdamse Spartaan ’20.  De roodzwarten kwamen met een 7-2 nederlaag behoorlijk afgestoffeerd terug uit Rotterdam Zuid en meer en meer lijkt het dat de club het seizoen uitspeelt omdat het moet omdat volgend jaar Nieuwerkerk alleen nog maar op zaterdag speelt.

In Zevenhuizen wist Groenenweg in de Tweede klasse D ook geen stap vooruit te maken. Het Goudse ONA kwam op bezoek en door brutaal spel wist ONA op een 0-2 ruststand te komen. Na rust werd het uiteindelijk 2-2 maar hiermee schoot Groeneweg niet veel op, koploper de Zwervers liep verder uit door een overwinning.

Advertentie