8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Waterscouting zoekt handjes erbij voor NL-Doet

Scouting clubhuis “Het Kraaiennest” aan de van Gennepweg in Nieuwerkerk aan den IJssel is een levend gebouw. De scouts kunnen hier naar hartenlust spelen en leren. Het gebouw wordt veel gebruikt en daardoor heeft het onderhoud nodig. De scouting organiseert op NLdoet zaterdag 10 maart een grote klusdag aan de Van Gennepweg 5 om het onderhoud uit te voeren. Hiervoor worden vrijwilligers gezocht.

Met ondersteuning van NLdoet organiseert de vereniging een klusdag om de grote klussen te kunnen uitvoeren. Om tien uur start de dag. Onder het genot van koffie, thee en koekjes kan iedereen kennis maken en een klus kiezen die bij hem of haar past. Daarna gaan we aan de slag. De klussen zijn heel divers: wilgen knotten, bestrating repareren, het gebouw schilderen, houtsnippers aanvullen en hout kort zagen. Rond 12 uur biedt scouting de vrijwilligers een uitgebreide en gezellige lunch aan. In de middag worden de klussen afgemaakt. Ter afsluiting is er een borrel. Na deze dag kan alles er weer een jaar tegenaan”.

Mensen die zich betrokken voelen bij Scouting, of gewoon nieuwsgierig zijn en klussen leuk vinden mogen aanhaken. U bent ook welkom als u maar een halve dag kunt helpen. Via de website van NLdoet of via info@waterscouting-deijssel.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden.

Advertentie