Forse aanrijding op BK-weg Zevenhuizen

Op de Burgemeester Klinkhamerweg in Zevenhuizen heeft maandag 12 maart een forse aanrijding plaats gevonden. Bij het ongeval tussen twee auto’s zijn wonder boven wonder geen gewonden gevallen.

De aanrijding ontstond bij een oprit langs de Burgemeester Klinkhamerweg. Eén van de betrokken voertuigen wilde een oprit oprijden. Door een inschattingsfout volgde een flinke klap. Eén auto op de BK-weg klapte vol op het  afslaande voertuig. Mede dankzij de airbags in de voertuigen konden alle inzittenden ongedeerd uit de auto’s stappen. Een berger heeft beide voertuigen weg moeten takelen. Bij het ongeval zijn weinig hulpdiensten ingezet.

Op de Burgemeester Klinkhamerweg geldt een maximum snelheid van 50 kilometer per uur. De weg maakte vroeger deel uit van de doorgaande route tussen de A12 en de A20. Zo’n vijf jaar geleden is de weg opnieuw ingericht. Ondanks dat het veel rustiger is dan vroeger is het nog altijd een drukke weg waar ook veel voetgangers en fietsers gebruik van maken.

Foto: Johan Wiltenburg