8.5 C
New York
dinsdag 22 juni 2021

Operatie Boomfeestdag: maak ’t buiten beter in Zuidplas

Op woensdag 14 maart is de jaarlijkse boomfeestdag. Omdat afgelopen jaar er veel essen zijn gestorven door de essentaksterfte is het thema : operatie boomfeestdag : maak ’t buiten beter!  Gemeenten worden gestimuleerd om met zoveel mogelijk kinderen uit de gemeente bomen te planten. Dit jaar is er voor gekozen om in Moerkapelle en Zevenhuizen aandacht te besteden aan Boomfeestdag.

In zowel Moerkapelle als in Zevenhuizen gingen schoolkinderen bomen planten met een wethouder in de nieuwbouwwijken van deze dorpen. In Zevenhuizen werd wethouder Daan de Haas geholpen door een enthousiaste klas van basisschool de Eendragt. Aan de Kraagroos in nieuwbouwwijk Zevenrozenhof werden beuken en acaciabomen geplant. Wethouder de Haas hielp met heel veel plezier mee!

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg