8.5 C
New York
vrijdag 29 maart 2024

Groot onderzoek naar overvaller MCD in Nieuwerkerk aan den IJssel.

De MCD supermarkt aan de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel is op 14 maart overvallen. De overval vond woensdagmiddag rond 13.30 uur plaats. De overvaller is er vandoor gegaan in de richting van de Mossenbuurt en daar in een auto gestapt.
De politie doet onderzoek bij de supermarkt in het Nieuwerkerkse Oude Dorp en is onder andere met een helikopter een zoekactie begonnen.
De overvaller is een negroide man van 20 tot 25 jaar oud. Hij zou 1,85 tot 1,90 meter lang zijn, heeft kort haar, licht blauwe spijkerbroek, een zwarte jas en lichte sportschoenen. De overvaller zou in een grijze Peugeot of Nissan met een Nederlands kenteken zijn gestapt en is weggereden. De politie vraagt getuigen of mensen met informatie contact op te nemen via 0900-8844.

De hele omgeving van de MCD is afgezet en de technische recherche doet uitgebreid onderzoek in en rond de winkel. Vanuit Gouda is ook de officier van dienst van de recherche ter plaatse. De politie kon snel aanwezig zijn omdat ze een oefening hadden op de gemeentewerf in Nieuwerkerk aan den IJssel

Het is de tweede overval in een aantal maanden tijd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op 27 december werd de nieuwe pizzeria in winkelcentrum Dorrestein overvallen.

Advertentie