8.5 C
New York
zondag 14 april 2024

Zuidplas voetbalweekeinde : Groeneweg dichter bij koploper

Ondanks de enorme kou ging afgelopen week bijna alle wedstrijden door van de teams in Zuidplas, alleen Moerkapelle werd afgekeurd tegen Aarlanderveen. In de zaterdag vierde klasse E speelde Nieuwerkerk na 3 overwinningen gelijk tegen de Rotterdamse sterke arm der wet Hermandad, een club die haar laatste dagen van haar bestaan speelt en de 0-0 is goed voor schaamrood op de kaken van de roodzwarten. In diezelfde klasse had Moordrecht wederom een slechte dag. Op het Rotterdamse Varkenoord werd het 6-0 voor de koploper IJsselmonde en snakt Moordrecht naar het einde van het seizoen.

In de eerste klasse B op zondag snakt ook Nieuwerkerk naar het einde van het seizoen. Tegen VOC uit Rotterdam Schiebroek werd het een 0-0 en zakte Nieuwerkerk naar de derde plek van onder. In de tweede klasse D deed Groeneweg hele goede zaken, zelf won het thuis op in ‘t Verlaat met 3-1 van het Delftse Concordia terwijl koploper Zwervers in Berkel tegen TOGB de punten deelde. Hierdoor komt Groeneweg nog maar 1 punt achter de koploper. Achtervolgers Delfshaven en ONA waren tegen elkaar gezet op programma maar die wedstrijd werd afgekeurd.

Advertentie