8.5 C
New York
woensdag 8 juli 2020

Vrijwilligerswerk doen? Kom naar de vrijwilligersmarkt

Wil je wat betekenen voor een ander? Je inzetten voor de samenleving? Kom dan op vrijdag 20 april naar de Vrijwilligersmarkt in De Batavier! Van 16.00 tot 18.00 uur zijn er in de Batavier meer dan 18 organisaties en verenigingen aanwezig die graag met je kennismaken! Ze kunnen je alles vertellen over wat zij doen, maar gaan ook graag met jou in gesprek over wat jij te bieden hebt!  Iedereen kan vrijwilligerswerk doen! Of je nu een betaalde baan hebt of werkzoekend bent, gepensioneerd bent of  studeert; in elk mens schuilt een vrijwilliger. Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Je kunt als vrijwilliger iets betekenen voor ouderen of eenzame mensen in je buurt. Maar je kunt je ook  inzetten bij evenementen, culturele activiteiten of sportclubs. Er is dus voor elk wat wils.

Er is op de vrijwilligersmarkt nog meer te beleven. Zo kun je vast kennismaken met Koning Zuidplas, kunnen kinderen zich gratis laten schminken en kun je genieten van allerlei  lekkere hapjes. Reden genoeg dus om even langs te komen. Oók als je denkt dat vrijwilligerswerk niets voor jou is.  We zien je graag op vrijdag 20 april bij De Batavier. Batavierlaan 4 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het Vrijwilligers Informatie Punt: 06-39882659 of mailen naar vip@welzijnzuidplas.nl.  Kun je de 20ste niet aanwezig kan zijn óf  wil je direct als vrijwilliger aan de slag? Bezoek dan de vrijwilligersvacaturebank van het Vrijwilligers Informatie Punt. Via www.inwonersvoorelkaar.nl kunt u zelf op zoek naar vrijwilligerswerk wat bij je past. Er staan meer dan 70 vrijwilligersvacatures op de vacaturebank.

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
498VolgersVolg