8.5 C
New York
vrijdag 23 februari 2024

onderwerpen en vraagstukken gevraagd door beoogde coalitie in Waddinxveen

Dinsdag 3 april 2018 zijn de onderhandelaars van de vier partijen VVD, D66, Weerbaar Waddinxveen en PvdA/Groen Links, de formateur en de secretaris bij de formatie, weer bijeen geweest op het gemeentehuis van Waddinxveen. Over onder meer de volgende onderwerpen is gesproken: Wet Maatschappelijk Ondersteuning, thema’s binnen het Sociaal Domein, educatie, sport en kunst en cultuur. De onderhandelingen verlopen in een goede sfeer. De eerstkomende periode zullen in werkgroepen, bestaande uit de onderhandelaars, andere beleidsonderwerpen besproken worden. De resultaten zullen aan de plenaire vergadering worden voorgelegd.

De vier partijen hebben besloten dat de Waddinxveners de gelegenheid krijgen onderwerpen en vraagstukken die zij voor Waddinxveen van belang vinden onder de aandacht te brengen van de onderhandelaars.  Reacties kunnen worden gestuurd naar het volgende email adres: formatiewaddinxveen@gmail.com

Advertentie