8.5 C
New York
zaterdag 27 april 2024

Vrijwilliger voor een uurtje in Zevenhuizen is van grote waarde!

Stichting Oranje Zevenhuizen is op zoek naar vrijwilligers die één of twee uurtjes willen helpen bij de activiteiten op Koningsdag. Het gaat om taken zoals het bemannen van de Oranjekraam, het op- en afbouwen van het feestterrein en het begeleiden van de kinderspelletjes.  “Door slechts een tijdsinvestering van een uurtje kunnen we er met elkaar een gezellige dag van maken met leuke activiteiten voor jong en oud. We snappen het als mensen op Koningsdag niet teveel verplichtingen willen hebben. Onder het motto ‘velen handen maken licht werk’ moet het toch lukken om de taken te verdelen” aldus Floor de Ruiter van de stichting. 

“Door slechts een tijdsinvestering van een uurtje kunnen we er met elkaar een gezellige dag van maken”

 

Koningsdag moet een feest voor heel Zevenhuizen zijn, vindt het vaste team van de oranjestichting. De organisatie werkt daarom al samen met de verenigingen in Zevenhuizen: “Door de inzet van verenigingen kunnen we de bar en snackkraam bemannen. Als anderen een steentje bij willen dragen bij de activiteiten, zetten we met het hele dorp een leuk feest neer op 27 april. Nieuw dit jaar zijn de Oud-Hollandse spelletjes voor kinderen en hiervoor hebben we ongeveer 15 extra vrijwilligers nodig.”

Aanmelden doet u door een e-mail te sturen naar info@oranjezevenhuizen.nl. Uiteraard kunt u aangeven naar wat voor werkzaamheden uw voorkeur uitgaat en wanneer u beschikbaar bent. Als u vragen heeft kunt u ze ons natuurlijk ook via e-mail stellen.

Advertentie