8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Landgoed de Olifant krijgt weer tijdelijke beeldentuin

Landgoed de Olifant, aan de IJsseldijk ter hoogte van de werkhaven Hitland, in Nieuwerkerk aan den IJssel krijgt wederom een tijdelijke beeldentuin. Tien kunstenaars exposeren van 13 mei tot en met 1 juli in de parkachtige tuin van het landgoed met hun werken. Het werk varieert van enorme bronzen en cortenstalen beelden tot sfeervolle objecten van kunststof, hout en keramiek. Op zondag 13 mei zullen zij om 16:00 uur met een rondleiding over hun werk vertellen.

De deelnemende artiesten zijn: Peter Baaijens (Gouda), Nell Boerma en Conny Paap (Capelle aan den IJssel), Renée du Clou (Pijnacker), Andrea Dogterom en Ineke van Dijk (Stolwijk), StanHill (Bleiswijk), Kerhann (Den Haag),  Jacqueline Specken (Rotterdam), Rieke van der Stoep (Nieuwpoort).

De toegang is gratis. Parkeren kan bij restaurant & theehuis De Dames, Groenendijk 325. De openingstijden zijn van woensdag tot en met zondag van 11-18 uur, of op afspraak. Alles over de Beeldentuin en de deelnemende artiesten vindt u op www.leefgoed.nl/agenda/beeldentuin-2018

Advertentie