8.5 C
New York
donderdag 9 juli 2020

Zuidplas voetbalweekeinde : Groeneweg weer mede-koploper

Op zaterdag was er in de vierde klasse C een forse nederlaag voor de mannen van v.v. Moerkapelle. In Boskoop werd het tegen Floreant BGC maar liefst 5-0 en zakt Moerkapelle verder af naar een gedeelde laatste plaats.  In de vierde klasse E speelde het zaterdagteam van v.v. Nieuwerkerk op sportpark Dorrestein met 2-2 gelijk tegen FC IJsselmonde. Hierdoor blijven de Nieuwerkerkers een middenmoter op een 6e plaats op de ranglijst. In diezelfde klasse verloor Moordrecht thuis met 3-6 tegen LMO uit Rotterdam. Wederom waren er weer veel tegendoelpunten voor de blauwwitten die inmiddels 114 tegentreffers moesten incasseren in 22 duels.

Op zondag speelde vv Nieuwerkerk in Den Haag Zuidwest tegen BMT in de eerste klasse B.  Hier boekten de Nieuwerkerkers een knappe 3-2 zege en stijgen naar de derde plaats. Groeneweg uit Zevenhuizen is in de tweede klasse D nog in de kampioensstrijd en speelde in Rotterdam tegen Antibarbari en won met 1-2. Hiermee laten de roodzwarten zien dat als het er om gaat nog steeds in vorm te zijn.  Grootste concurrent GLZ Delfshaven moest uit tegen het Vlaardingse VFC en verloor met 2-0. Hierdoor staat Delfshaven aan kop met Groenenweg maar is het doelsaldo van de Rotterdammers beter. Volgende week treft Groeneweg thuis VFC en ontvangt Delfshaven thuis Excelsior’20.

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
498VolgersVolg