8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Waardering voor vrijwilligers Moordrecht, Zevenhuizen en Oud Verlaat

Het vrijwilligers informatie punt van Welzijn Zuidplas gaat dit jaar de vrijwilligers per dorp in het zonnetje zetten als dank voor hun inzet. Vorig jaar werd er voor het eerst voor deze aanpak gekozen. In het verleden was er een moment voor alle vrijwilligers georganiseerd maar het experiment met aandacht voor vrijwilligers van één bepaald dorp is geslaagd en wordt nu voortgezet.

Vrijwilligers die in Moordrecht wonen of daar actief zijn als vrijwilliger bij een organisatie, club, kerk, school of vereniging worden uitgenodigd om op zaterdagmiddag 9 juni te komen genieten van een overheerlijk tapas menu bij Brasserie Florijn. Vrijwilligers kunnen zich tot en met donderdag 24 mei rechtstreeks aanmelden via de website van Welzijn Zuidplas of telefonisch bij Romana op 06-14763414.

Op zaterdagavond 16 juni wordt er voor de vrijwilligers die in Zevenhuizen en Oud Verlaat wonen óf daar actief zijn als vrijwilliger bij een organisatie, kerk, school of vereniging een voorstelling in Swanla aangeboden, waarin cabaretier Fuad Hassin zal optreden. De voorstelling start om 20:00 uur. Vanaf 19:15 uur is er inloop met koffie of thee. Aanmelden kan tot 31 mei via de website van Welzijn Zuidplas of telefonisch bij Romana op 06-14763414.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, kan het VIP genoodzaakt zijn het aantal deelnemende vrijwilligers per organisatie te limiteren. Hiervan zal alleen sprake zijn als het aantal aanmeldingen het aantal beschikbare plaatsen overstijgt. Mocht dit het geval zijn, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht

Advertentie