8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Groeneweg uit Zevenhuizen kampioen tweede klasse D (update met film en foto)

Zondag 27 mei is v.v. Groeneweg uit Zevenhuizen kampioen geworden van de tweede klasse D. Zelf speelden ze 0-0 tegen VV ONA uit Gouda, maar concurrent GLZ Delfshaven verloor met 3-1 van TOGB uit Bergschenhoek. Hierdoor is Groeneweg de kampioen en mag volgend jaar uitkomen in de eerste klasse.

Het feest was enorm bij de Zevenhuizenaren! Toen bekend werd dat het 3-1 werd voor TOGB, sprong de selectie een gat in de lucht en vloog iedereen elkaar in de armen. De zeker 200 meegereisde supporters  van Groeneweg staken vuurwerk af in Gouda en het was nog lang druk en gezellig in de kleedkamer van Groeneweg.

De trainer heeft aangegeven nog een jaar door te gaan. “Jullie zitten nog mooi een jaar aan me vast” sprak van Beek. In de kleedkamer sprak hij de mannen nog toe als dank voor dit seizoen waarbij te merken dat het kampioenschap hem echt emotioneel had geraakt. Na het feest in de kleedkamer snelde Groeneweg terug naar Zevenhuizen.

Daar aangekomen ging men van spelersbus snel naar de platte kar en reed men door het dorp. Bij sportpark in ‘t verlaat werd men als kampioenen ontvangen met vuurwerk. Het was nog lang gezellig in Zevenhuizen.   Gouwe IJssel Nieuws heeft een album gemaakt met de foto’s en de huldiging op film gezet.

foto album Facebook

Groeneweg Kampioen

 

Advertentie