8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Avondafsluitingen afrit Nieuwerkerk op A20

De afrit van de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel is deze maand drie avonden afgesloten. Het gaat om de afrit 17 van Rotterdam naar Gouda. Dat geeft Rijkswaterstaat aan op de bekende website website van A naar Beter. De afsluitingen zijn op maandag 18 juni, dinsdag 19 juni en woensdag 20 juni tussen 21:00 uur in de avond tot aan 05:00 uur in de ochtend. Het verkeer kan die avonden en nachten geen gebruik maken van de afrit.

Bestuurders vanuit Rotterdam kunnen het beste afrit 16 nemen bij Capelle aan den IJssel en dan via de Hoofdweg naar Nieuwerkerk aan den IJssel rijden. Mocht men er te laat achter komen dan moet worden omgereden via de afrit Moordrecht waar gekeerd kan worden om dan terug te rijden naar Nieuwerkerk. De oprit in Nieuwerkerk is volgens de site in beide richtingen gewoon te gebruiken en ook op de rijbaan van Gouda naar Rotterdam zijn in deze periode geen werkzaamheden gepland.

Tijdens de afsluiting wordt in opdracht van de provincie Zuid-Holland onderhoud gepleegd aan de rotonde waar de afrit van de A20 aansluit op de N219 en Europalaan. Verkeer vanaf de Schielandweg(N219) vanuit Capelle kan nog wel de A20 op rijden tijdens de werkzaamheden.

 

Advertentie