8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

800km voor stichting Hoogvliegers in 10 dagen

Woensdag 11 juli vertrekken Kelly de Kleijn enĀ Lisette ten Hoope om 09:00 uur vanaf het Raadhuisplein voor een fietstocht van 800 kilometer in 10 dagen. De Nieuwerkerkse dames offeren hun vakantie op om met deze sponsortocht geld in te zamelen voor stichting Hoogvliegers. De eerste etappe zal gaan naar Renesse. “Enerzijds vragen we ons af waar we weer aan gaan beginnen, maar aan de andere kant is het voor een goed doel en we zien plekken die je nooit met de auto zal zien” vertelt Kelly de Kleijn enthousiast.

Stichting Hoogvliegers laat zieke of gehandicapte kinderen (6 tot en met 17 jaar) een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Zelf een vliegtuig besturen! Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een dag waarop ze boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten. In de afgelopen 10 jaar vlogen er meer dan 9.000 kinderen.

Kelly en Lisette hebben een facebookpagina gemaakt met de titelĀ Lellebellen on TourĀ . Op deze pagina zijn de dames onderweg te volgen en kan men op diverse manieren de actie ondersteunen met een donatie.Ā  Op 20 juli komen de dames weer terug op hun geleende fietsen. De dames hebben zelf een elektrische fiets, maar willen voor het goede doel alleen zelf trappen.

Advertentie