Brommerrijder met spoed naar ziekenhuis na ernstige aanrijding Zevenhuizen

De bestuurder van een brommer is zondag 8 juli met spoed naar het ziekenhuis vervoerd na een aanrijding in Zevenhuizen. Het ging rond 13:00 uur mis op de Noordelijke Dwarsweg t.h.v. de A12.

Op de locatie, die van verkeerslichten is voorzien, is de brommerrijder vol op een passerende personenauto gereden en is daarbij zwaargewond geraakt. De automobiliste heeft volop geremd, maar kon een aanrijding niet voorkomen.

Een passerende fietser, die verpleegkundige is, heeft direct eerste hulp verleend, evenals een wielrenner die in het dagelijks leven ambulancechauffeur was.

Vanwege de ernst van de aanrijding werd het Mobiel Medisch Team (MMT) met de traumahelikopter opgeroepen. Na noodzakelijke behandelingen is de brommerrijder met een spoedtransport naar het ziekenhuis vervoerd. De MMT-arts is met het slachtoffer mee richting ziekenhuis. De bestuurster van de auto is ongedeerd.

De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ernstige ongeval.