Auto te water en weer op het droge op de Derde Tochtweg Moordrecht

Dinsdagmiddag 10 juli rond 17:30 uur werden de hulpdiensten naar de Derde Tochtweg in Moordrecht gestuurd voor een auto te water. Ook de traumahelicopter werd hierbij ingezet.

Bij aankomst van de eerste hulpverleners was echter nergens een auto in een sloot aangetroffen. Brandweer en politie hebben daarom de ruime omtrek van de meldplaats afgezocht, maar heeft geen auto in het water aangetroffen. Ook de traumahelikopter heeft vanuit de lucht enkele zoekslagen gemaakt, eveneens zonder resultaat.

Later bleek, dat inderdaad ter hoogte van de Tweede Tochtweg een auto in de sloot was beland. Deze was er door passanten en omstanders uitgehaald, nog voordat de hulpdiensten opgetrommeld waren. Er wordt dan ook aangenomen dat melder deze auto in de sloot heeft zien liggen en 1-1-2 heeft gebeld.