8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Politievlogger Jan-Willem draait weer dienst mee in regio (video)

De bekende politievlogger Jan-Willem heeft opnieuw een dienst meegedraaid bij het team Waddinxveen-Zuidplas, samen met Michelle en Samantha, jeugdagenten in de regio. Eerder maakte hij al een vlog met de dames in het najaar van 2017.

Deze keer begon de dienst met het laten uitkomen van een droom van de Nieuwerkerkse Luca. Hij mocht zijn grote vlog-idool Jan-Willem ontmoeten en mocht in de politieauto zitten en het zwaailicht en de sirene aanzetten. Zowel Luca als de agenten genoten van deze actie.

Vervolgens was het tijd voor serieus werk en gaat de surveillancewagen de dorpen in. Zo is onder meer te zien, hoe een aanrijding op de A20 in korte tijd kan leiden tot een groot verkeersinfarct. De surveillanten gaan achter een bedreiging in Nieuwerkerk aan den IJssel aan, komen in Rotterdam Nesselande een auto tegen, die op de verkeerde rijstrook rijdt, en worden jongeren in de Waddinxveense nieuwbouwwijk Park Triangel uit een uitkijktoren gehaald omdat ze daar niet mochten komen. Samen met Jan-Willem controleren de agenten of de graffiti uit de vorige vlog in Waddinxveen weggehaald is.

Jan-Willem is de bekendste agent in Nederland met zijn vlogs, hij heeft inmiddels al 178.990 volgers op YouTube.

Advertentie