8.5 C
New York
zaterdag 2 maart 2024

Jaarlijkse Huttenbouw Moordrecht geslaagd tijdens Witte Tent week

De Hervormde Beth-El gemeente uit Moordrecht organiseert deze week allerlei activiteiten in en rond de Witte Tent. Deze staat op het schoolplein van de St. Jozefschool in het IJsseldorp. De week is inmiddels een traditie en wordt elk jaar gehouden in de laatste week van de zomervakantie.

Inmiddels is het een traditie dat op de dinsdag in de week de huttenbouw op het programma staat. Kinderen mogen van pallets en resthout, een mooie hut bouwen op de kiss and ride zone aan de Oudersvrucht. Aan het einde van de dag komt er een jury om de hutten te beoordelen. Dit jaar was het erg mooi weer en er deden ruim 120 kinderen mee uit Moordrecht.

Afsluitend is het pannenkoeken eten op vrijdag en op zondag is er een gezinsdienst. Voor meer informatie en foto’s kijk dan op www.dewittetent.nl of volg de speciale facebook pagina.

Tekst en foto : Eelco Slingerland

Advertentie