8.5 C
New York
dinsdag 22 juni 2021

Plezier, poncho’s en muziek tijdens eerste avond op nat CuliNESSE

Op de eerste avond van CuliNESSE probeerden de weergoden roet in het eten te gooien maar die poging is niet geslaagd. De voorspelde lichte regen werden forse buien waardoor iedereen een schuilplek moest zoeken. Op dat moment startte Danny Vera zijn optreden en moest het al bij het eerste nummer tijdelijk staken. Ondanks de regen was de sfeer overal gezellig en bleef de geur van lekker eten in de tenten hangen. Er waren 12 restaurants die elk hun eigen gerecht verkochten. Sieberen Meerema had in een van de tenten een kooktheater gemaakt waarbij ook een lange rij geïnteresseerden al ruim voor aanvang stond te wachten.

Nadat de eerste buien weg waren getrokken ging Danny Vera verder met zijn optreden. De instrumenten en apparatuur was nu een paar meter naar achter geschoven ter bescherming tegen de regen. Ondanks dat de regen alle Bryllcreem uit zijn kuif had gespoeld bleef hij optimistisch en nam het publiek mee in zijn swingende rock ‘n’roll optreden, Het natte publiek liet zich ook opzwepen en trotseerde de volgende regenbui.  Danny Vera genoot zichtbaar van de entourage en sloot het optreden af met een nat pak maar ook met een lach van oor tot oor.

De regen bleef vallen totdat de mannen van Bløf op het podium kwamen Eindelijk werd het droog en voor het hoofdpodium was er geen doorkomen meer aan.  Toepasselijk speelde de mannen het nummer “harder dan ik hebben kan” over een regenbui maar het bleef gelukkig toch droog. Bløf speelde een gedegen set en lieten diverse bekende nummers voor bij komen. Door de regen stond wederom de microfoons en de apparatuur ver naar achter waardoor zanger Pascal Jacobsen vooraan niet zichtbaar was voor het publiek. Wel was de band goed te horen en meerdere malen zong het publiek mee met de nummers. Vooral toen hun huidige hitsingle Zoutelande werd gespeeld ging het publiek los.

Meer foto’s op onze Facebookpagina’s

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg