8.5 C
New York
zondag 5 mei 2024

Business center LevelUp Offices vult leegstaand pand op industriegebied Hoogeveenen

In het oude gebouw van Applied Biosystems aan de Hoogeveenenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel is na jaren van leegstand een Business center geopend op de eerste en tweede verdieping. Twee Nieuwerkerkse ondernemers Roy Koeleman (22) en Frits Corvers (22) hebben het kantoorgedeelte van het pand opgeknapt en verhuren luxe kleine kantoorunits vanaf 19m² in hun LevelUp Offices.

“Het is voor startende ondernemers lastig om zich te kunnen vestigen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Er is weinig aanbod in kleine tot middelgrote kantoorunits. LevelUp Offices biedt juist deze ondernemers de kans om op een goede locatie aan de A20 een luxe kantoorruimte te huren voor een betaalbare prijs” laat men in een persbericht weten. De ondernemers hebben al meerdere bedrijven in Rotterdam. De heren zijn blij om terug te zijn in ‘hun’ plaats. “Het is mooi om op deze manier een toegevoegde waarde te kunnen bieden aan de plaats waar je opgegroeid bent”, aldus Koeleman.

Na overname door Thermo Fisher van DNA-analyse apparatuur leverancier Applied Biosystems vertrok het bedrijf naar Bleiswijk en stond het pand jarenlang leeg. De magazijnruimten, de kantoren op de begane grond en het terrein zijn in gebruik door Jacaranda trucks. Deze handelsmaatschappij verkoopt trucks, onderdelen van trucks en generatoren.  Met de komst van LevelUp Offices is het pand nu weer geheel in gebruik.

Advertentie