8.5 C
New York
woensdag 24 april 2024

Henk zet zijn redder Alex in de bloemetjes

Twee weken geleden raakte Henk bij de roeibaan in Zevenhuizen te water en werd uit het water gered door heldhaftig en kordaat optreden van Alex die daar aan het werk was. Vandaag ontving de redactie zijn verhaal en over hoe hij zijn redder Alex heeft bedankt. We hebben het bericht van Henk hieronder geplaatst :

Op de ochtend van woensdag 15 Augustus was ik onderweg naar mijn werk. Ik werk bij Eosta in Waddinxveen en woon in Rotterdam-Ommoord. Ik rij altijd via de Rotte door het natuurgebied de Eendrachtspolder, het prachtige gebied rond de Willen Alexander Roeibaan. Ter hoogte van de uitkijktoren, aan de Slingerkade gemeente Zevenhuizen,  ben ik onwel geworden en heb mijn bewust zijn verloren.

Bewusteloos ben ik met auto en al in het water geraakt. Mijn leven is gered door het feit dat Alex toevallig daar aan het werk was en het ongeval heeft zien gebeuren. Hij heeft geen moment getwijfeld en is direct in de sloot gesprongen en heeft me zeer adequaat op de kant gebracht. Hij heeft mijn leven gered. Nadat Alex vorige week eerst door middel van een mooie bos bloemen  in het zonnetje is gezet door de heer Kats, Burgemeester van gemeente Zuidplas, heb ik gisteren zelf mijn redder ontmoet. Ik ben hem ZEER dankbaar voor deze heldendaad.

Foto boven : links Henk en rechts redder Alex

Advertentie