8.5 C
New York
woensdag 8 juli 2020

Hervormde kerk Zevenhuizen organiseert Kerkproeverij

Op zondag 16 september is er in de hervormde kerk in Zevenhuizen een feestelijke kerkdienst. Met deze feestelijke dienst wordt het nieuwe seizoen geopend. De dienst start om 10:00 uur en heeft als thema ‘Samen één in Christus’. Iedereen is van harte welkom in deze dienst. De dienst duurt ongeveer 5 kwartier.Na afloop van de dienst is er koffie met wat lekkers en een verfrissend drankje.

Aansluitend mag men deelnemen aan één van de activiteiten zoals een escape room, een bijbel quiz, een creatieve activiteit, teamsport en teamspel. Alle activiteiten worden in teamverband gedaan, zodat men het samen kan beleven. Van 14:00 – 15:00 uur is er ook nog een heerlijke lunch waarbij deelnemers gratis aan kunnen schuiven. De kerkproeverij hoopt geïnteresseerden te mogen ontmoeten en roept op om ook anderen mee te nemen.

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
498VolgersVolg