8.5 C
New York
donderdag 19 mei 2022

Molens in de Tweemanspolder in het licht

Deze week tot en met zaterdagavond 15 september staan de vier molens in de Tweemansolder s’avonds van 19.30 uur tot 22:00 uur in het licht. Dit jaarlijkse evenement heeft dit jaar een voor de molenviergang speciaal tintje. Immers de afgelopen weken is de vaste bekabeling voor de schijnwerpers aangelegd en aangesloten. Deze aanpassing werd geheel gefinancierd door de LIONS Club Zevenhuizen, die dit jaar de Haij & van der Wende Lions Zuidplas Rally in het teken van deze verbetering stelde.

Na afloop van de Rally op 8 september 2018 ontving de Stichting Molenviergang de gulle bijdrage van 7.500 voor de aanleg van de vaste bekabeling. De vaste bekabeling komt ten goede van de personele veiligheid bij het uitlichten van de vier molens, dat voorheen met losliggende verlengsnoeren werd gerealiseerd. Wij zijn de LIONS Club Zevenhuizen dan ook zeer erkentelijk voor deze fantastische opsteker.

Advertentie