8.5 C
New York
zondag 17 januari 2021

Proef met kortingsbonnen voor vrijwilligers uit Zuidplas

Uit gesprekken die het VIP de afgelopen periode heeft gevoerd met zowel vrijwilligersorganisaties als met vrijwilligers, is gebleken dat het ontvangen van korting bij lokale winkeliers als een mooie blijk van waardering wordt gezien. Daarom is het VIP een pilot gestart door middel van het aanbieden van een kortingsbonnenboekje. Hierin worden kortingsbonnen opgenomen die in de eerste helft van 2019 éénmalig te besteden zijn bij lokale winkeliers uit de dorpen Zevenhuizen, Nieuwerkerk a.d. IJssel, Moerkapelle en Moordrecht.

In de achterliggende weken heeft het VIP tientallen winkeliers en horeca ondernemers benaderd met de vraag of ze mee willen doen aan deze pilot. Hierop werd positief gereageerd. Eind dit jaar hoopt het VIP dan ook een kortingsbonnenboekje te kunnen presenteren met daarin ruim 50 kortingsbonnen die te besteden zijn bij winkeliers, horeca en theater Swanla. Deze boekjes zullen via de organisaties worden uitgedeeld aan de vrijwilligers.

Tot en met 30 september kunnen organisaties de boekjes bestellen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Bestellen kan via de website: welzijnzuidplas.nl/system/bonnenboekjes-bestellen.html of door een mail te sturen naar vip@welzijnzuidplas.nl of te bellen naar 06-39882659. Vrijwilligers kunnen de boekjes niet zelf bestellen. Zij kunnen de boekjes alleen ontvangen via hun organisatie of vereniging.


Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg