Herfstfeest op schoolplein van de Eendragt voor iedereen

Vrijdag 12 oktober viert basisschool De Eendragt Herfstfeest. Jong en oud mag dat komen meevieren. Niet alleen de Eendragt leerlingen, maar iedereen uit Zuidplas en omstreken is welkom van 16.30 uur tot 19.00 uur op het schoolplein aan De Lente 1 in Zevenhuizen.

 Vrijdagavond kunt u het koken overslaan want op het Herfstfeest staan kraampjes met eten en drinken. Er zijn leuke spelletjes en leerlingen geven een concert. Wie op zoek is naar een herfststukje, Bolchrysant, of bloemstukje mag het Herfstfeest ook niet overslaan. Er is zelfs de kans om op een echte tractor te zitten en dit vast te leggen op de foto. Met het Oogstfeest als luidend voorbeeld zijn leerlingen en ouders al weken in de weer met de voorbereidingen. Helaas is er geen pinautomaat aanwezig, dus haal even geld voordat u naar school komt.

Kunt u een tuinschoffeljuf gebruiken? Wilt u wegzwijmelen bij een meester-en-juf privéconcert? De berg strijk overlaten aan de strijkjuf, en de herfstblaadjes zien vallen door de schoongelapte ramen van de ramenzeemjuf? Zorg dan dat u om 17.45 aanwezig bent voor de unieke Leerkrachtenveiling en bieden maar. Wie de veiling wint kan op een in overleg afgesproken tijdstip ook thuis een juf of meester over de vloer krijgen.

Het Herfstfeest is een van de activiteiten die komend jaar georganiseerd worden om de herinrichting van het schoolplein te bekostigen. De tekeningen hiervoor liggen al klaar, en de kinderen zijn erg enthousiast over de plannen. De indeling wordt veranderd en er komen nieuwe speeltoestellen. Door het Herfstfeest mee te vieren draagt u bij aan veel speelplezier op een nieuw schoolplein.