8.5 C
New York
donderdag 18 april 2024

Melding steekpartij Moordrecht onterecht

In de nacht van donderdag op vrijdag 26 oktober werden de hulpdiensten opgeroepen om naar de Prinses Marijkestraat in Moordrecht te gaan in verband met een steekpartij die daar plaatsgevonden zou hebben. Toen de politie en ambulancemedewerkers aankwamen op de locatie bleek er echter geen enkele sprake te zijn van een incident en werd duidelijk dat het vermoedelijk een valse melding betrof.

Terwijl de hulpdiensten in groten getale naar de locatie toesnelden bleek iedereen daar in diepe rust te verkeren en bleek er dus geen sprake te zijn een steekpartij of een ander geweldsincident. Na een kort onderzoek van de omgeving konden politie en ambulancedienst al weer snel retour naar hun posten. De traumaheli kon, terwijl deze net boven het gemelde adres was aangekomen, ook direct weer terug naar de basis in Rotterdam.

Helaas bleken er in diverse media inmiddels berichten online te staan waarin werd gemeld dat het een steekpartij betrof waarbij minimaal één slachtoffer was gevallen en de traumaheli geland zou zijn. Dit bleek dus gelukkig niet het geval te zijn.

Advertentie