Nieuwerkerkse Kruidenbuurt kijkt tevreden terug op afgelopen Halloween

Nadat ouders al enkele jaren rondliepen met het idee dat het leuk zou zijn om Halloween te vieren in de Kruidenbuurt van Nieuwerkerk aan den  IJssel,  hebben zij dit jaar de stoute schoenen aangedaan en zijn een rondje gaan flyeren. Al snel bleek dat dit idee enthousiast werd ontvangen. Binnen 3 dagen hadden al meer dan 15 ‘huizen’ zich aangemeld dat er kinderen langs mochten komen voor Trick or Treat. Uiteindelijk hebben 28 adressen meegedaan!

Ruim 40 kinderen hebben een rondje gelopen langs alle spannende, enge en leuk versierde huizen. Na afloop stond er limonade voor de kinderen klaar en konden zij een glittertattoo laten zetten terwijl ouders, onder het genot van een kopje thee of koffie, gezellig konden kennismaken of praten met buurtbewoners.  De bewoners willen volgend jaar weer het vieren