8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Mishandeling door eigenaar herdershond in Gouwebos in Waddinxveen

Afgelopen woensdagmiddag, 14 november, heeft in het Gouwebos in Waddinxveen een mishandeling plaatsgevonden. De politie is op zoek naar de persoon die de mishandeling heeft gepleegd.

Twee mannen en een vrouw zaten op een bankje, aan het begin in het bos aan de kant van de begraafplaats. Zij hadden drie honden bij zich waaronder een grote bruine hond en een herdershond.

De hond van een vrouw, die het drietal passeerde, werd door de herdershond aangevallen en gebeten. Daarna kwam de herdershond op de vrouw af, die het beest wegjoeg. De eigenaar van de herdershond liep vervolgens naar de vrouw en heeft haar geslagen.

De politie komt graag in contact met mensen die het voorval gezien hebben of weten wie deze man (de eigenaar van de herdershond) is. De betreffende man is blank, heeft grijs haar en draagt een bril. Hij spreekt goed Nederlands. Zijn leeftijd wordt geschat op 60 – 65 jaar.

Als u dit voorval gezien heeft of de man meent te kennen, neem dan contact op met de politie op nummer 0900-8844 (procesnummer 2018308384).

Advertentie