8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Gewonde bij fikse aanrijding Knibbelweg Zevenhuizen

Op de Knibbelweg in Zevenhuizen heeft zaterdagmiddag 17 november kort na 12:00 uur een aanrijding plaatsgevonden. Een van de betrokken voertuigen belandde na de klap te water. Omdat de inzittenden van deze auto niet uit de auto konden komen zijn diverse hulpdiensten gealarmeerd.

De blauwe personenwagen reed op de Noordelijke Dwarsweg richting Zevenhuizen, de bestelbus kwam vanaf de Knibbelweg en wilde de Noordelijke Dwarsweg oversteken richting voetbalvereniging. De bestuurder van de bestelwagen had echter de personenauto niet opgemerkt, waardoor de voertuigen met elkaar in botsing kwamen. Door de klap kwam de personenauto in het water naast het kruispunt terecht. Omdat niet direct duidelijk was of alle personen in veiligheid waren zijn, naast de gebruikelijke inzet bij zo’n incident, ook duikers naar de locatie gestuurd. De trauma-helikopter werd opgeroepen, maar het personeel van het Mobiel Medisch Team (MMT) hoefde uiteindelijk niet in actie te komen.

Een van de inzittenden van de personenauto is door omstanders uit het voertuig gehaald, de andere 2 inzittenden zijn door de brandweer en ambulance bevrijd.

Meerdere mensen zijn nagekeken in de 2 ambulances, er is uiteindelijk sprake van 1 gewonde, die door de ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd. De chauffeur van de bestelbus is door de politie meegenomen.

De Noordelijke Dwarsweg is afgesloten geweest vanwege dit incident.

Politie bekijkt sporen van de aanrijding
Advertentie