8.5 C
New York
dinsdag 25 juni 2024

Grappigste dwerg der Lage Landen William Boeva in Swanla

Met zijn volle 1meter37 aan linkerzijde en 1meter42 aan de rechterkant is William Boeva de grappigste dwerg der Lage Landen.  Gewapend met een 5 cm hoge kuif, een kunstheup én een handvol grappen trok hij in 2009 richting comedycafé The Joker in Antwerpen om er keihard op zijn bakkes te gaan. Maar William had van het podium geproefd en zette door. Nu staat hij in Theater Swanla

William viel op in de Nederlandse media en mocht aanschuiven bij DWDD en Spijkers met Koppen op Radio2. Dat leverde hem een vliegende start op in de Nederlandse theaters. Vrijdag 30 november staat hij met zijn voorstelling Reset op de planken van theater Swanla in Zevenhuizen.Kaarten zijn te koop via: www.theaterswanla.nl

foto : studio Edelweiss

Advertentie