8.5 C
New York
zondag 18 april 2021

Wachtende motorrijder geschept op N457 bij Moordrecht

Op vrijdagmiddag 23 november rond 17:30 uur is een motorrijder aangereden die voor verkeerslichten stond te wachten. De man is met diverse verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

De motorrijder, die uit de richting van Gouda kwam, wachtte voor het rode verkeerslicht richting Waddinxveen op de N457 nabij de toerit van de A20. De man verklaarde dat hij in zijn spiegel lichten razendsnel zag naderen, maar geen kans meer zag tijdig weg te komen. Hij werd met zijn motorfiets ettelijke meters gelanceerd door een achteropkomende personenauto.

Een passerende motorrijder heeft de man ondersteund en aan de praat gehouden tot de ambulance er was. Inmiddels passeerde ook een huisarts, die zich eveneens om het slachtoffer heeft bekommerd.

De motorrijder droeg beschermende kleding. De bestuurster van de personenauto is bij het voorval eveneens gewond geraakt. Beide voertuigen liepen door de botsing aanzienlijke schade op.

Vanwege het incident was het noodzakelijk om 2 rijstroken richting Waddinxveen af te sluiten om hulp te verlenen; alleen het voorsorteervak rechtsaf richting A20 was beschikbaar. Het oponthoud dat hierdoor werd veroorzaakt leverde regelmatig een toeterconcert op.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg