8.5 C
New York
vrijdag 5 juni 2020

Veel schade en vertraging na botsing A20

Bij een aanrijding tussen 3 personenauto’s op de A20 richting Gouda ter hoogte van afrit Nieuwerkerk aan den IJssel is op zaterdag 1 december veel schade aan de voertuigen ontstaan. Omdat 2 rijstroken afgezet werden ontstond een file met een vertragingstijd van meer dan 30 minuten. Bij de aanrijding raakte niemand gewond.

De aanrijding ontstond kort voor 16:00 uur op de middelste rijstrook richting Gouda. Een van de betrokken voertuigen wist op eigen gelegenheid naar de vluchtstrook te komen, voor de andere 2 voertuigen eindigde de rit op de rijstrook. Omdat er mogelijk sprake was van letsel werd een ambulance naar de ongevalslocatie gestuurd. Er zijn enkele mensen door het ambulancepersoneel gecontroleerd, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

In een van de auto’s zaten meerdere kinderen: deze mochten na de aanrijding in een politiewagen plaats nemen. De politie heeft aan 1 van de kinderen een traumabeer gegeven.

Gedurende de afwikkeling was alleen de linkerrijstrook voor het verkeer beschikbaar, wat een vertraging vanaf Rotterdam Prins Alexander opleverde van meer dan 30 minuten.

De auto’s zijn na het invullen van de schadeformulieren door een berger opgetakeld en meegenomen. Hierna werd de A20 richting Gouda weer volledige opengesteld.

Het materiaal van de politie werkte niet mee
Jeugdagente Michelle met het traumabeertje

Volg het laatste nieuws

2,239FansLike
322VolgersVolg
479VolgersVolg