1.1 C
New York
vrijdag 24 januari 2020

Ontmoet het levende boek in Zuidplas!

Boeken vertellen een verhaal, spreken tot je, stemmen tot nadenken en geven stof tot praten. Mensen hebben een verhaal, spreken tot je, wat ze zeggen stemt tot nadenken en geven de nodige gespreksstof. Een persoonlijk verhaal, soms herkenbaar, soms een andere wereld, soms aangrijpend, maar altijd uitnodigend om over na te denken en over te praten.

Kernkracht nodigt u  uit om te komen luisteren en mee te praten met de levende boeken die zullen vertellen over hun ervaringen met (psychische) kwetsbaarheid. Dit kan opp de donderdagen 20 december, 17 januari, 31 januari en 14 februari van 13.30 – 15.30 uur in De Meidoorn, Meidoorn 1 in Nieuwerkerk aan den IJssel. U bent van harte welkom. Voor meer informatie www.kernkracht.nl

Volg het laatste nieuws

2,108FansLike
250VolgersVolg
402VolgersVolg