8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Guus Meeuwis, Waylon, Clouseau en Davina Michelle muzikale line-up van CuliNESSE 2019

Van donderdag 29 augustus t/m zaterdag 31 augustus is de negende editie van culinair muziekfestival CuliNESSE. De organisatie maakte eerder al headliner Guus Meeuwis bekend. Deze artiest speelt voor het eerst op het festival in Nesselande. Ook de Belgische band Clouseau zal in augustus 2019 zijn primeur maken op CuliNESSE. Verder zal Waylon voor de tweede keer het podium betreden en is Davina Michelle, die snel bekendheid wint met het nummer ‘Duurt te Lang’, toegevoegd aan de line-up tot nu toe.

Met de eerste vier namen maakt festival CuliNESSE een vliegende start met de kaartverkoop. De Early Bird tickets zijn sinds 1 december te koop en gaan erg hard. ‘Bezoekers kopen hun kaarten nog sneller dan voorheen, de eerste artiesten vallen in de smaak. En ze weten waarschijnlijk dat er nog meer aan muzikale line-up aankomt!’ aldus de organisatie.

Sinds zaterdag 1 december zijn de Early Bird tickets te koop. Vanaf 1 januari start de reguliere kaartverkoop. Een duidelijke keuze van de organisatie: We hanteren geen maximale aantallen zoals veel festivals doen, maar willen bezoekers een duidelijke begin- en einddatum geven voor het kopen van Early Birds.’ CuliNESSE heeft in 2019 haar negende editie. Naast muziek en culinaire hoogstandjes van regionale restaurants, heeft het inmiddels gerenommeerde muziekfestival tal van activiteiten voor jong en oud.

Afgelopen weken is de locatie van CuliNESSE een veelbesproken onderwerp geweest. In verband met de bouwplannen voor de huidige locatie op het noorderstrand, moet CuliNESSE verhuizen. De gesprekken lopen hiervoor met de betreffende diensten en gemeente. Stichting CuliNESSE zorgt dat de verhuizing een positieve verandering zal zijn, en gaat dit inzetten om het festival te verbeteren en feedback van bezoekers in acht te nemen. Naar verwachting zal er begin 2019 meer nieuws zijn over de locatie.


Advertentie