8.5 C
New York
donderdag 28 maart 2024

Groep Moerkapelse jongeren knappen huis alleenstaande moeder op.

Dit zijn geen mensen maar engelen“. Dat waren de woorden van mevrouw K. toen ze haar begeleidster Dalia belde. Op dat moment was een groep van elf jongeren uit Moerkapelle bezig om haar huis te sauzen en te verven. Voor de alleenstaande moeder, die pas in Zuidplas was komen wonen, was deze klus te groot. Haar begeleidster Dalia, heeft daarom via inwonersvoorelkaar.nl om helpende handjes gevraagd.

Voor de groep jongeren van Nehemia Ministries uit Moerkapelle was dit een hele mooie mogelijkheid om iets voor een ander te betekenen. “We willen ons als groep graag inzetten voor mensen uit Zuidplas die hulp nodig hebben.”, geeft Arie van der Spek aan. “We hebben niet alleen gesausd en geverfd, maar ook de ramen gezeemd, schoongemaakt en de kinderen vermaakt. Die hebben ook nog een beetje geholpen met verven. Het was heel fijn om te merken dat mevrouw K. blij was met onze hulp. Ze zit er nu netjes bij met de kerst.”

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) hoopt dat er op dit verhaal nog heel veel mooie verhalen zullen volgen, waarbij jongeren zich inzetten voor inwoners van Zuidplas die hulp nodig hebben. Wil jij alleen of samen met een groep iets doen voor je medemens? Neem dan eens contact op met het VIP om te kijken welke mogelijkheden er zijn. Je kunt bellen naar Jolanda: 06-39882659 of mailen naar vip@welzijnzuidplas.nl

Foto is gemaakt door Arie van der Spek 

Advertentie