BLØF, DI-RECT, Jett Rebel, Douwe Bob en Wulf vullen line-up CuliNESSE aan

Na dat de organisatie al eerder liet weten dat Guus Meeuwis, Clouseau, Waylon en Davina Michelle dit jaar spelenop CuliNESSE, liet men op dinsdag 8 januari weten dat ook BLØF, DI-RECT, Jett Rebel, Douwe Bob en Wulf zullen optreden tijdens het culinaire en muzikale festival in Rotterdam Nesselande in het laatste weekend van augustus.

Met deze namen is CuliNESSE erg trots op de huidige line-up; ‘We hebben nu drie grote namen per dag! En dit is slechts de programmering van het hoofdpodium, dus we zijn nog niet klaar. In 2019 krijgt CuliNESSE een derde podium, waar ook bekende artiesten zullen worden geprogrammeerd. Nog meer namen dus!’ aldus stichting CuliNESSE. Ook is er het Sunset Podium, waar jong en regionaal talent centraal staat.

Sinds 1 januari is de reguliere kaartverkoop van start gegaan. Naast muziek en culinaire hoogstandjes van regionale restaurants, heeft het inmiddels gerenommeerde muziekfestival tal van activiteiten voor jong en oud, zoals Het Kooktheater, een kidspaviljoen en een CuliNESSE Kroeg.

In verband met de start van de bouwplannen voor de huidige locatie op het noorderstrand, moet CuliNESSE verhuizen. De gesprekken lopen hiervoor met de betreffende diensten en gemeente. Eind januari 2019 verwacht CuliNESSE uitsluitsel te kunnen geven over de definitieve locatie van het evenement in 2019.

Archiefoto’s : Zanger Pascal Jacobsen van  BLØF en publiek tijdens culiNESSE 2018