8.5 C
New York
dinsdag 28 maart 2023

Brede school in Moerkapelle in gebruik genomen

Op dinsdag 8 januari hebben leerlingen van de Keijzerschool hun nieuwe onderkomen in gebruik genomen. Het nieuwe gebouw, dat staat aan de Windvaan in Moerkapelle, is onlangs opgeleverd. Tegenvallende levertijden zorgen ervoor, dat er nog geen kluisjes voor de leerlingen zijn, en ook de rekken voor de fietsstallingen zijn nog niet beschikbaar.

Gisteren waren de leerkrachten van de Keijzerschool nog volop bezig hun klaslokalen in te richten en verhuisdozen uit te pakken, maar vanmorgen stond de meeste spullen waar ze moesten staan. De meer dan 100 – opgewonden – leerlingen van de school gingen, vaak vergezeld door hun vader of moeder, op zoek naar hun lokaal en hun stoel.

Vrijwilligers van VVN Zuidplas hebben op deze eerste schooldag in het nieuwe gebouw fietsers en voetgangers verteld waar ze naartoe moesten gaan en waar ze de fietsen moesten stallen.

Na de voorjaarsvakantie zullen de kinderen van de Moerkapelse Rehobothschool ook verhuizen naar de nieuwe brede school.

De kluisjes zijn nog niet geleverd
Ook de nieuwe hekken, die deze bouwhekken moeten vervangen, hebben een langere levertijd

Advertentie